Den vigtigste grund til, at du bør (gøre) selvforbedring

Titel:
5 sjove og nemme mader at komme ud af rutinen pa

Antal ord:
1423

Resumé:
Jeg ved ikke med dig, men nogle gange foler jeg mig ikke sa godt tilpas. Lav, gnaven, trat og kedsommelig er alle ord, du kan bruge til at beskrive, hvordan jeg er pa de dage, og jeg er nok ikke det bedste selskab. Sagen er den, at dage som disse er en del af det at vare menneske – det er ikke et valgfag.

Der vil altid vare dage, hvor man ikke har det godt, og det er okay.

Men hvad sker der, nar man far en hel rakke af disse off-dage, som maske varer uger, maneder eller endda ar? Alt for mange af os siger, at vi er…

Nogleord:
coach,coaching,trat,keder sig,keder sig,fastlast,rutine,selvtillid,karriere,forhold,motivation,demotiveret

Artikel krop:
Jeg ved ikke med dig, men nogle gange foler jeg mig mindre end fantastisk. Lav, gnaven, trat og kedsommelig er alle ord, du kan bruge til at beskrive, hvordan jeg er pa disse dage, og jeg er nok ikke det bedste selskab. Sagen er den, at dage som disse er en del af det at vare menneske – det er ikke et valgfag. Der vil altid vare dage, hvor man ikke har det godt, og det er okay.

Men hvad sker der, nar man far en hel rakke af disse off-dage, som maske varer uger, maneder eller endda ar? Alt for mange af os siger, at vi er i en rutine, foler os fastlast, tratte eller keder os og indrommer, at vi ikke onsker, at tingene skal vare sadan, men vi ved ikke, hvad vi skal gore for at andre det(Lær mere om e adultfrienedfinder alternative).

https://www.youtube.com/watch?v=Ie8UPlwCAqQ&t=1s
Det er problemet: Nar du er i en rutine, har du ikke energi eller motivation til at andre tingene til det bedre, og det er svart at finde den indsigt eller de ressourcer, du har brug for til at tage springet()(https://theeverygirl.com/new-relationship-advice/).

Posts from the same category:

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.