Er selvforbedring Sometimes Make You Feel Stupid?

Ved omdefinering havdes det, at “X betyder ikke Y, men Z”. Da X=Z og ikke Y, har vi nu en helt ny trosudsagn. forhabentlig et mere styrkende et().

Her er nogle sporgsmal, som du kan teste dig selv med for at oge din fleksibilitet ved omformulering: Hvilke betydninger har andre mennesker givet denne indvending/tro til denne indvending/tro?

Hvilke andre betydninger kunne jeg tillagge denne adfard? Hvilken vardi kunne denne tro have i andre nationer eller kulturer?

Hemmeligheden ved at omformulere: Du skal blot udskifte et af nogleordene i argumentet, sa det andrer satningens betydning pa en subtil made.

  1. “Det betyder ikke x, det betyder y”
  2. “Det forarsager ikke x, det forarsager y”
  3. “Hvis du virkelig onsker at se et tilfalde af x, sa overvej”.

Lad os lave nogle reframes, ovelse gor jo trods alt mester.

Indvending: Du var for hard ved dine medarbejdere; det er uvenligt! Hvordan forventer du at motivere dem?

Svar: Jeg er enig i, at de maske bliver saret i starten. Men harde ord har ogsa deres plads. I dette tilfalde kritiserer jeg faktisk ikke uden grund. Jeg giver blot udtryk for mine folelser, sa de ved, hvor jeg star. Ville du hellere have, at jeg loj? Du tror pa assertiv samtale, ikke sandt?

Protest: Du er forsinket for 117. gang. Du er ligeglad med mig.

Svar: Du er ligeglad med mig: At jeg kommer for sent betyder ikke, at jeg er ligeglad. Det betyder, at jeg havde en masse ting at gore pa arbejdet i dag; det betyder ogsa, at jeg vil have det hele ud af hovedet, sa jeg, nar jeg kommer hjem, kan nyde at vare sammen med dig og vise dig, hvor meget jeg virkelig holder af dig!

title:5 tegn pa at du har fundet den “rigtige”!
forfatter:Amy Schoen
source_url:http://www(Lær mere om e
adultfrienedfinder com).

https://www.youtube.com/watch?v=Ie8UPlwCAqQ&t=1s
articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_4634.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:19
category:selvforbedring_og_motivation
artikel:

Nancy er 38 ar og har varet sammen med Barry i et ar nu og spekulerer pa, om han er den rette for hende. Hun vil gerne vare gift og have en familie og er begyndt at tanke pa, om hun skal sla op med Barry. Mit rad er, at hvis hun ikke er sikker, sa er det ikke rigtigt. Det er derfor(). Af de par, jeg har interviewet, har de givet udtryk for at have disse tegn pa deres kammerater, som de giftede sig med:

(https://www.yourtango.com/2012154626/10-dating-tips-i-wish-i-d-followed-while-i-was-single).

Posts from the same category:

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.