Sexy selvforbedring

Jeg gennemgik hver enkelt del af dagen og fortalte hende, hvad jeg lavede, hvem jeg var sammen med, hvor vi var, hvordan det foltes, og hvad der sa skete. Lidt efter lidt og uden at tanke over det, havde jeg sammensat en rig, farverig, spandende og trostende dag, som stadig er min perfekte dag. Det bedste er, at du kan begynde at indfore sma bidder af din perfekte dag i dit virkelige liv eller arbejde pa at fa noget af det til at ske.

For eksempel besoger jeg i en del af min Perfect Day en virksomhed, hvor jeg hjalper direktorerne og medarbejderne med at fokusere pa deres styrker og skabe et miljo, hvor folk elsker at arbejde og kan vare deres bedste – og det var endda for jeg vidste, at der fandtes noget, der hed coaching, eller at jeg kunne vare coach. My Perfect Day er nu blevet som en god ven, som jeg kan ringe til, nar jeg har lyst.

Sa hvad er din Perfect Day? Tank ikke for meget over det, og tank ikke pa, om det lyder fjollet eller for stort. Bare skyd fra hoften og se, hvad der kommer naturligt ud for dig. Skriv ord, ideer, temaer eller en hel fortalling ned – og tegn endda billeder, hvis du har lyst til det. Hyg dig med det, leg med det – det er din perfekte dag(Lær mere om e adultfridndfinder).

https://www.youtube.com/watch?v=VKn3_AVNB_k

  1. Fa noget sjov, udfoldelse og frihed

De tre F’er – Sjov, Opfyldelse og Frihed – omfatter meget af det, som folk soger i livet, og indeholder ogsa losningerne til at have, gore og vare disse ting(). Her er nogle af definitionerne,

(https://www.telegraph.co.uk/online-dating/dating-tips/dating-advice-for-men/).

Posts from the same category:

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.